fisioteràpia esportiva


què és la fisioteràpia esportiva?


Aquesta consisteix en el tractament dels esportistes que pateixen lesions, tant durant la realització de l'entrenament com fora de la pràctica física, ja que requereixen una cura molt diferent de la que necessiten les persones que no realitzen activitats físiques.

De la mateixa manera, la fisioteràpia es divideix en dues àrees, una apunta cap al tractament de la lesió i una altra s'enfoca en la prevenció d'aquestes lesions. Aquesta atenció és summament important i requereix la feina de professionals, com els fisioterapeutes que formen part del nostre personal.

Els nostres experts compten amb tot el coneixement necessari pel que fa a l'anatomia i la fisiologia de cada lesió, això els permet l'actuació terapèutica correcta amb el protocol respectiu.

En primer lloc, realitzem el diagnòstic, per després determinar quin és el tractament més adequat.

Fins i tot duem a terme un treball d'equip. Per a la fisioteràpia és imprescindible comptar amb la tasca de l'expert en aquesta àrea, així com amb el suport de l'entrenador, el nutricionista i el psicòleg esportiu. De manera conjunta podem determinar la millor tècnica per al tractament i alleugeriment del dolor. Depenent de cada cas poden ser massatges, embenats, puncions seques, termoteràpia, electroteràpia, crioteràpia, cinesiteràpia, hidroteràpia, osteopatia, entre d'altres.