psicologia i coaching esportiu


Sents que l’esport et va bé, oi?

Sabies que pots anar un pas més enllà i millorar personalment, apropant-te a viure una vida més plena, a la vegada que practiques esport?

L’àmbit esportiu ens posa a prova, ens exigeix, ens emociona, treu el millor de nosaltres i a vegades també el pitjor. I com actuem en l’esport és un reflex de com actuem en la vida.

Com ets quan et trobes sota pressió? Quan les forces s’esgoten? I quan toca celebrar?

Per això, l’esport ens permet conèixer-nos i millorar, no sols com a esportista sinó en la totalitat com a persona.


Per qui busqui anar un pas més enllà en la seva pràctica esportiva, la psicologia esportiva et pot aportar:

  • Autoconeixement per apropar-te a la felicitat

  • Gestió emocional

  • Concentració i capacitat d’estar a l’aquí i a l’ara

  • Gestió de l’estrès

  • Afrontament de reptes i consecució d’objectius

  • Resiliènciasessions grupals i individuals


mindfulness running

Desconnecta més a partir del running introduint conceptes i pràctiques Mindfulness (meditació). Guanya en relaxació, autoconeixement, concertació i eficàcia tant esportiva com quotidiana. Connecta amb la teva part més essencial, calmada i completa.

esport i meditació

Combinarem una primera part esportiva amb una segona part en la qual es practicarà Mindfulness. Vine i descobriràs la manera d'aprofundir i de ser constant en aquestes dues pràctiques tan beneficioses i a la vegada tan complicades de realitzar en regularitat.

sessió esportiva antiestrès

La sessió preferida pels nostres clients, desconnecta més a partir de l'esport i gaudeix del seu benefici antiestrès. Durem a terme una sessió d'esport posant especial atenció a la gestió d'estrès. Treballarem com canalitzar-lo, com reduir-lo i buscarem les seves causes.

què és el coaching esportiu?


Es tracta d'un procés d'entrenament i aprenentatge per ajudar-te a reconèixer i utilitzar les teves capacitats i habilitats i així poder assolir amb èxit els objectius.

El nostre personal expert en psicologia i coaching esportiu et conduirà per un camí adequat perquè aconsegueixis l'autoconeixement, la motivació i un fort compromís amb les teves fites.

Els nostres entrenadors t'ajudaran a reflexionar i prendre consciència dels teus punts febles per així poder obtindre un alt rendiment i consolidar la disciplina i la confiança.

La psicologia i el coaching esportiu busquen generar una gestió de canvi, on et puguis replantejar els teus propòsits i motivacions per assolir el mètode d'entrenament més eficaç.