materials sostenibles

El nostre Centre ANNA BOVÉ HEALTH LAB està inspirat en la filosofia japonesa Wabi Sabi, que defensa la connexió amb la terra i l'ús de materials naturals, derivat d'un concepte espiritual i arquitectònic japonès que significa espai interior.

HEALTH LAB compta amb un estudi fitness de 100 metres quadrats.

Aquest gimnàs disposarà d'equips d'última generació de NOHrD i Casall.


NOHrD, és una marca alemanya d´alta gamma d´equipament esportiu, de fitness i musculació. Els productes de l'ensenya són de luxe, fabricats amb materials naturals, que s'integren a l'entorn com un moble. Estan fabricats i fets a mà a les instal·lacions de l'empresa a Nordhorn, Alemanya.

Tots els productes es fabriquen amb fusta procedent de boscos renovables alemanys, en fusta de freixe, roure, cirerer i noguer. La seva maquinària fitness de fusta i altres elements d'entrenament, reprodueixen el moviment en un cabrestant manual de vaixell per treballar resistència i els braços i l'esquena.

Casall, és una marca sueca de tèxtil esportiu i elements d'entrenament, amb complements com ara bandes de goma, rotllos d'escuma, manuelles, peses russes, pilotes de gimnàstica, etc.

Els accessoris de Casall porten una etiqueta d'“elecció conscient”, significa que es produeix utilitzant un mínim de 25% de materials que són: reciclats, orgànics o de base biològica (canya de sucre, bambú, closca d'arròs, suro , etc.) i sempre amb el menor impacte ambiental possible.

Casall sempre s´esforça per crear productes amb el nivell més alt de qualitat i produïts amb respecte pel medi ambient. Treballen constantment per garantir el compliment de tots els requisits i regulacions ambientals aplicables (incloent-hi REACH), de manera que els productes no siguin perillosos per al medi ambient i per descomptat per als humans.