col.laboradors

FC BARCELONA

El 29 de novembre de 1899, Hans Gamper va fundar el FC Barcelona, ​​juntament amb onze entusiastes practicants del que en aquell moment era un desconegut esport anomenat foot-ball.

Aleshores, no podia ni imaginar l'enorme magnitud que aquella iniciativa acabaria aconseguint amb el pas del temps. Al llarg dels seus més de cent anys de vida, el Barça ha experimentat un creixement espectacular en tots els àmbits i ha esdevingut alguna cosa més que una entitat esportiva, fent realitat el lema del Barça és "MÉS QUE UN CLUB".


El Barça s'ha convertit, per a milions de persones de qualsevol part del món, en un símbol d'identitat no tan sols esportiu, sinó també social, polític i cultural. En els moments més difícils ha estat la bandera de Catalunya i ha representat els anhels de llibertat del poble català, una simbologia que continua fortament arrelada a la idiosincràsia del club i la massa social.


FC BARCELONA

FARMÀCIA CRISTINA CASAS

Som una farmàcia integrativa, tot l’equip de professionals que formem la Farmàcia Cristina Casas compartim aquesta mirada holística i assumim una manera de fer que dona prioritat al tracte continuat i proper amb el client, per ajudar-lo a aconseguir els seus objectius de salut.

SALUT TOTAL

La salut va més enllà de diagnòstics, malalties i medicaments, és un conjunt de factors que influeixen en el fet de sentir-se bé. El benestar, la sensació de tenir energia, l’equilibri emocional, l’alimentació, l’activitat física… Tot és salut i així ho entenem, per això ens hem format en diverses disciplines.

FARMÀCIA INTERGRATIVA

Com cuidem els nostres clients? Amb una mirada holística i integrativa. Holística, mirant a la persona en tot el seu conjunt, com un tot físic i emocional. Integrativa, unificant diferents tipus de consells, tractaments, remeis i medicines.

FARMÀCIA CRISTINA CASAS

MUCHMORE

El prestigiós xef Nandu Jubany reinventa l'alimentació esportiva amb MUCHMORE, una marca gurmet de nutrició sense additius artificials, aromatitzants ni conservants per tenir MOLT MÉS del que necessites: ingredients naturals i receptes amb gust i textura únics al mercat. Una marca per als esport gurmets.

El nostre Training Centre byannabové serà el primer punt de venda oficial a Igualada dels seus suplements alimentaris esportius. Com esportistes creiem amb MUCHMORE, per la seva elaboració artesanal, de proximitat, sense additius ni conservants, 100% vagà, SENSE GLUTEN, d’assimilació ràpida i perquè ho ha creat en NANDU JUBANY!

MUCHMORE

altres