nutrició esportiva i de seguiment


Els nostres dietistes-nutricionistes desenvolupen plans nutricionals personalitzats adaptats a les teves necessitats i objectius i, en la mesura que sigui possible, als teus gustos i preferències alimentàries.

En primer lloc, fem una entrevista personal per conèixer la teva història clínica, hàbits esportius i alimentaris. És important tenir en compte que el nutricionista pot explicar-te els avantatges de seguir una dieta diferent de la que creus que és més favorable per a tu, deixa't assessorar.

Després de l'entrevista, fem una valoració corporal, mitjançant l'ús d'una bioimpedància, on veiem pes, % gras, massa muscular, greix visceral, % aigua, massa òssia i altres valors corporals. A més de la bioimpedància, mesurem amb cinta mètrica diferents perímetres corporals (cintura, maluc, cuixa…) i diferents plecs de greix amb el plicòmetre.

La bioimpedància elèctrica és una tècnica senzilla no invasiva, que consisteix en el pas d'un lleuger corrent elèctric a través dels teixits corporals per determinar-ne la composició corporal. Actualment, treballem amb diferents analitzadors de composició de segments corporals, de la marca TANITA® (models BC-601 i BC-545n).

Per als clients més exigents posem al vostre abast la DEXA, anàlisi corporal complet. Ens dona informació del teu índex de massa magra, els lípids i densitat òssia. Amb aquests paràmetres podem saber la part exacta del teu cos que necessita perdre greix o guanyar massa muscular. Tenim les dades exactes per a poder començar un pla nutricional i físic molt precís.

Posteriorment, elaborem una pauta nutricional o dieta, amb les eines necessàries per assolir els teus objectius. Però el nostre servei no s'acaba aquí.

Un cop comencis l'assessorament nutricional pel dietista-nutricionista, aquest realitzarà un seguiment dels teus progressos i evolució, així com resoldre qualsevol dubte o inquietud que sorgeixi durant el procés, fins a obtenir els teus propòsits.

  • Anàlisis de composició corporal mitjançant antropometria, bioimpedacia elèctrica o DEXA.

  • Elaboració d'un pla nutricional totalment individualitzat.

  • Elaboració i assessorament en dietes Esportives.

  • Receptes per a complementació nutricional esportiva.

  • Seguiment personalitzat del tractament i aprenentatge de les pautes nutricionals.