Tindràs només per a tu un entrenador personal qualificat, en un espai íntim i acollidor que anirà corregint els teus moviments durant tot l’entrenament físic.

Les sessions d’entrenament personalitzades seran adaptades a cada client de manera molt personal, independentment de l’estat físic inicial. Prèviament fem un estudi de cada pacient amb una entrevista inicial. En cas d’alguna patologia observem les proves mèdiques conjuntament amb els nostres fisioterapeutes i metges. Per un millor treball també demanem analítiques i DEXA.

Amb tota aquesta informació comencem a preparar les classes amb molta cura i màxim rigor.


Pots fer els entrenament personals amb la teva parella, amiga/amic, fill/filla...

Seguim el mateix procediment que als EP. Optimitzem cada exercici a les condicions del client, independentment del nivell físic i valorem el vostre objectiu per poder aconseguir-lo.

Podem treballar amb exercicis per parelles o cadascú amb el seu treball específic al mateix moment.

Sabem la importància de fer un bon entrenament perquè molts dels nostres entrenadors els hem experimentat durant anys. Valorem cada cas molt detalladament per poder potenciar les mancances. Oferim treballs de força específica, tècnica i entrenaments de tots tipus de disciplines: Atletisme, Curses de Muntanya, Futbol, Bàsquet, Hípica, Triatló, Tenis, Hoquei, ...

Reprendre la pràctica esportiva i laboral després d’una lesió genera dubtes per la por a recaigudes i noves lesions. La readaptació uneix el tractament terapèutic amb la tornada a l’activitat física i la pràctica esportiva. Mitjançant la combinació de la fisioteràpia i l’exercici físic t’ajudem a corregir els dèficits de força i desequilibris musculars causats per la lesió assolint una plena recuperació.

A la nostra Boutique HEALTH LAB hem apostat per la tranquil·litat, fugint de les aglomeracions. Hem creat una sala especialitzada que sorgeix de la passió dels seus creadors. El seu disseny, l’equipament propi, i el nostre personal estan totalment preparats per a cada activitat.

Aquestes classes estan molt estudiades perquè els clients puguin progressar i obtenir els seus objectius. Oferim un tracte únic, exclusiu i individualitzat.

CLASSES GRUPALS
AB ATHLETICS / AUTODEFENSA / BOXA / CAMINAR / CÓRRER / DANSA / ESPORT I MEDITACIÓ / ESTIRAMENTS / FUNCIONAL / GIMNÀSTICA SUAU / HIP HOP / HIPOPRESSIUS / HITS DE 30' / MEDITACIÓ / PILATES / POSTURAL / SESSIÓ ESPORTIVA ANTIESTRÈS / SÒL PELVIÀ - KEGEL / TABATA / TONIFICACIÓ.

Aquesta és la nostra activitat a la Natura, descobrir que als parcs de la ciutat tenim infinitats d’elements per poder fer exercici de manera saludable i sostenible.

Les classes comencen corrent i s’acaben amb un treball de tonificació que tots els i les integrants del grup puguin dur a terme. Cada sessió és diferent per poder fer més atractiu el treball físic i no caure en la rutina. Ensenyem a córrer, fem mobilitat, tonificació, coordinació i estiraments.Recentment, s'ha introduït una segona activitat a l'exterior pensada per a persones que volen fer esport de manera molt planera i sense cap mena de nivell esportiu previ. Oferim classes grupals per caminar a l'aire lliure acabant la classe amb exercicis bàsics de tonificació o de mobilitat articular, dirigides per un professional. Remarquem que aquesta activitat és pensada per a persones amb poc nivell físic o amb certes patologies, que vulguin fer esport, salut i desconnectar.