entrenament personal

Estudiem profundament cada pacient amb una entrevista inicial. En cas d’alguna patologia observem les proves mèdiques conjuntament amb els nostres fisioterapeutes i metges. Per un treball més complet demanem analítiques i DEXA si és necessari.

Amb tota aquesta informació preparem les classes amb molta cura i màxim rigor.

ONE to ONE

Tindràs un entrenador personal qualificat, en un espai íntim i acollidor que anirà corregint els teus moviments durant tot l’entrenament físic.

Les sessions d’entrenament personalitzades seran adaptades a cada client de manera molt personal, independentment de l’estat físic inicial.

entrenament personal DUO

Tens l'opció de fer l'entrenament personal amb la teva parella, amiga/amic, fill/filla... Seguint el mateix procediment que als EP.

Optimitzem cada exercici a les condicions del client, no ens importa el nivell físic sinó que valorem el vostre objectiu per poder aconseguir-lo.

Podem treballar amb exercicis per parelles o cadascú amb el seu treball específic al mateix moment.

AVANTATGES de contractar un entrenador personal

Requereix un preu més gran que un entrenament en solitari i sense ajuda, però la relació amb la personalització, la qualitat del servei i, sobretot, els resultats i avantatges obtinguts, valen la pena la petita inversió necessària.

En primer lloc, com hem comentat, el nostre sistema et permetrà aconseguir resultats físics en un temps rècord. Un professional en aquest camp no deixa res a la improvisació, prepara cada exercici de forma personalitzada a les teves necessitats perquè optimitzis al màxim el teu temps. A més, és un excel·lent recurs per treure el màxim partit al teu entrenament prevenint lesions, ja que podem assessorar-te i advertir-te en cada moviment que comporti un risc per al teu cos.

L'entrenament és totalment personalitzat a mida dels teus objectius, de les teves capacitats físiques i de les necessitats que l'entrenador considera aplicables sobre la base de la seva experiència, ja sigui guanyar massa muscular, assolir una millor definició o perdre greix corporal.